Gastenboek

52 berichten op 11 pagina's
Mila .
02-04-22 13:54:36
Hi Gertie. Wat een mooie gedetailleerde fotoreading. Alles klopte als een bus! Mocht ik in de nabije toekomst weer een reading willen dan kom ik zeker weer bij jou. Dankjewel voor de inzichten en mooie woorden. Zonnige groet Mila 🙏♥️
Lizzy
19-02-22 14:25:32
Ons hondje Denden is 9 maanden. Alhoewel hij vrolijk en speels is zien we ook een andere kant. Hij eet slecht en kan niet alleen zijn, loopt met je mee waar je ook bent. We hebben van alles geprobeerd dit te verhelpen zonder resultaat.
Na fotoreading nu 6 dagen geleden eet hij heel goed, kan momenten alleen zijn. Ik kan zelfs nu alleen naar de wc gaan. Voorheen zat Denden altijd naast me. Ook is hij nog speelser geworden en ondeugender. Heerlijk om te zien hoe hij door Gerties reading meer vertrouwen en rust heeft gekregen. Gertie dankjewel!!!
Ilse Hermens
10-02-22 22:05:14
Super ervaring met fotoreading!
Hartstikke bedankt
Bianca janssen
05-02-22 12:40:15
Gertie heeft voor ons een fotoreading gedaan van onze zoon.
Het is ongelofelijk hoe goed ze wist te vertellen/doorgeven hoe hij is en waar we
tegenaan lopen. Heel bijzonder en liefdevol! Eerder moeten doen, vaak ernaast
gezeten maar bij Gertie niet.

Dank je wel, Bianca
Hilde
25-01-22 12:31:51
Al vele jaren kom ik bij Gertie voor massage. Ik voel me altijd heel welkom, veilig, en er is aandacht voor hoe het op dat moment met me gaat.
Het grote verschil maakt ze op het vlak van liefdevolle aandacht. Gertie is gepassioneerd, masseert met heel haar hart, waarbij ze zich ook door haar intuïtie laat leiden. Zo krijgt mijn lichaam vanzelf op de juiste plek de aandacht die nodig is. Daarbij heelt haar liefdevolle overgave, en zo ontdoet ze mijn lichaam van veel spanning. Dat voelt heel goed, mijn lichaam komt er van tot rust. Ik kan het iedereen aanraden.

Bedankt voor dit mooie werk Gertie, veel succes, met zonnegroeten, Hilde
Tonen: 5  10   20