Gastenboek

52 berichten op 3 pagina's
Marian Meelen
01-09-22 21:31:36
Ons hondje ,uit Griekenland en daarna eerst in een ander gezin ,waar hij weg moest vanwege een scheiding kreeg bij ons na ongeveer drie maanden veel problemen ,zoals ontstekingen ,niet meer met andere hondjes willen spelen ,lusteloos ,bijna de hele dag slapen.
Ik kreeg een tip van Eline,baasje van Paco ,neem eens contact op met Gertie Giezen,zij heeft mijn Paco ook geholpen.
Dat heb ik gedaan en hier ben ik geweldig blij mee, sinds deze week speelt Buddy weer met andere hondjes , daagt ons weer uit om te spelen , is weer actief en blij.
Het is weer een blij hondje.
Dank je wel Gertie ,ik ben je hier heel dankbaar voor en ik raad het iedereen aan om contact met je op te zoeken als er problemen zijn met een huisdier.
Groetjes Marian
Petra Van Hulten
04-08-22 22:42:00
Wat ben ik blij dat ik je heb mogen ontmoeten dit is zeker voor herhaling vatbaar ben blij dat je mijn kleinzoon helpt op afstand. Ik laat zeker nog wat horen van hem .
Een aanrader voor iedereen .
Dank je wel
Marijn Reuters
02-08-22 09:38:30
Ik heb gister een heerlijke ontspanings massage gehad van Gertie een aan rader voor iedereen
Maaike
20-05-22 15:01:51
Jeetje Gertie,.. vanmorgen na een slechte nacht opgestaan met heel veel pijn in mijn schouder. snel op zoek gegaan naar een massage in de buurt en bij jou uitgekomen. vanwege de supercell die deze middag over Brabant zou komen was je voorzichtig met afspraken, gelukkig woon in dichtbij en gaf je aan nog wel plek voor mij te hebben. Wat een ongelooflijk fijne en prettige massage. De pijn is zoveel minder, maar daarnaast mijn benen: tijden lang veel spanning door de fibromyalgie, eigenlijk zonder dat ik er erg in had daar zoveel last van te hebben, voelde ik mij na de massage compleet ontspannen. tintelende benen en voeten, heerlijk ontspannen en opgelucht. Je nam de tijd en voelde precies aan wat er nodig was. Ook nog een fijne reading van je gekregen die, terwijl we elkaar net hadden ontmoet, heel erg klopte. Met een zalig gevoel naar huis gereden en precies, alsof het zo had moeten zijn, voor de regen begon weer thuis. Ontzettend bedankt, ik kom zeker snel weer bij je terug! Wat ben je een fijn, warm en prettig mens! dankjewel.
Tot snel en liefs, Maaike
Marianne De Vlam
12-05-22 05:38:24
Ik heb een fijne ontspanningsmassage gehad. Heerlijk even tot rust gekomen.

Na de massage hebben we nog fijn met elkaar gesproken.
Mila .
02-04-22 13:54:36
Hi Gertie. Wat een mooie gedetailleerde fotoreading. Alles klopte als een bus! Mocht ik in de nabije toekomst weer een reading willen dan kom ik zeker weer bij jou. Dankjewel voor de inzichten en mooie woorden. Zonnige groet Mila 🙏♥️
Lizzy
19-02-22 14:25:32
Ons hondje Denden is 9 maanden. Alhoewel hij vrolijk en speels is zien we ook een andere kant. Hij eet slecht en kan niet alleen zijn, loopt met je mee waar je ook bent. We hebben van alles geprobeerd dit te verhelpen zonder resultaat.
Na fotoreading nu 6 dagen geleden eet hij heel goed, kan momenten alleen zijn. Ik kan zelfs nu alleen naar de wc gaan. Voorheen zat Denden altijd naast me. Ook is hij nog speelser geworden en ondeugender. Heerlijk om te zien hoe hij door Gerties reading meer vertrouwen en rust heeft gekregen. Gertie dankjewel!!!
Ilse Hermens
10-02-22 22:05:14
Super ervaring met fotoreading!
Hartstikke bedankt
Bianca janssen
05-02-22 12:40:15
Gertie heeft voor ons een fotoreading gedaan van onze zoon.
Het is ongelofelijk hoe goed ze wist te vertellen/doorgeven hoe hij is en waar we
tegenaan lopen. Heel bijzonder en liefdevol! Eerder moeten doen, vaak ernaast
gezeten maar bij Gertie niet.

Dank je wel, Bianca
Hilde
25-01-22 12:31:51
Al vele jaren kom ik bij Gertie voor massage. Ik voel me altijd heel welkom, veilig, en er is aandacht voor hoe het op dat moment met me gaat.
Het grote verschil maakt ze op het vlak van liefdevolle aandacht. Gertie is gepassioneerd, masseert met heel haar hart, waarbij ze zich ook door haar intuïtie laat leiden. Zo krijgt mijn lichaam vanzelf op de juiste plek de aandacht die nodig is. Daarbij heelt haar liefdevolle overgave, en zo ontdoet ze mijn lichaam van veel spanning. Dat voelt heel goed, mijn lichaam komt er van tot rust. Ik kan het iedereen aanraden.

Bedankt voor dit mooie werk Gertie, veel succes, met zonnegroeten, Hilde
Ursela Ursela Ermens
25-12-21 10:38:34
Maandenlang was onze lieve viervoeter Djuke met wandelingen angstig en constant erg gespannen, ontspannen wandelen was er al een hele poos niet meer bij.
Na maanden van angst en spanning kunnen we sinds een week weer gewoon ontspannen wandelen met de hulp van Gertie. Zij zorgt weer voor rust en ontspanning bij onze lieve schat en wat een fijn gevoel geeft dat, ook aan ons als baasjes.
Lieve Gertie, dankjewel voor je hulp tot dusver, wij en Djuke zijn je erg dankbaar 💖🐾🍀🌹🙏
Ursela Ermens
14-12-21 17:12:43
Lieve Gertie, je hebt ons vorig jaar zo fijn geholpen bij het naderende afscheid van onze allerliefste schat Djago. Ik heb nu wederom contact met je gezocht voor onze andere lieverd Djuke. In dit geval gelukkig niet ivm een nadert afscheid maar ivm angstgedrag en je hebt ons wederom super fijn geholpen nieuwe inzichten gegeven en ook bevestiging gekregen van onze vermoedens.
Je bent een bijzondere vrouw, met een bijzondere gave!!
Heel erg bedankt voor alles.....🌸💖🌈⭐💫
Eline & paco Van der ligt
03-10-21 22:59:50
Zo knap hoe deze vrouw me hondje kan helpen eerst is ziek heeft last en na reading voelt die zich al meteen stuk beter en volgende dag is helemaal op geknapt tewel ik eerst dacht oei nee hij is ziek gaat lang duren dit is nie oke maar dankjewel gertie we zijn je echt zo dankbaar en blij dat er zon lieve vrouw bestaat 💞💞

Dikke knuffel van paco (straathondje griekeland )

Ook fijn dat nu weet wat mee gemaakt heeft want weet nu ook hoe ik hem zijn hulp kan geven en waar ik mee op moet leten dat die nie bang is als die moment voorbij komen
Marieke Jilisen
01-07-21 23:14:47
Lieve gertie bedankt voor je readings je helpt me er enorm mee txxxxx liefs marieke
Imke Schimmel
08-06-21 22:23:38
Wat was dit bijzonder! Net een foto reading gehad met deze bijzonder lieve vrouw. De reading was voor mijn hond van 2,5 jaar. Eerst geloofde ik en vooral mijn partner hier niet zo in, maar haar woorden kloppen tot in details. Zo bijzonder! Heel dankbaar! Kom zeker vaker terug. Namaste
Milou Leeijen
04-06-21 16:44:50
Onze hond is met 4 maanden naar Nederland gekomen en is nu bijna een jaar oud. Door de moeilijke start begrijpt ze de grote mensenwereld nog niet goed. Gertie liet aan de hand van een fotoreading weten dat we meer tegen haar mogen praten en dingen uit mogen leggen, zodat ze nog beter weet wat we van haar verwachten. En met geduld zijn we al ver gekomen. 🙏 Gertie noemt haar een 'healer' en dat ervaren we ook zo! Dank Gertie voor de lieve woorden. Namaste 🙏
Stephanie Van Damme
17-05-21 17:00:20
Een heel lieve mevrouw eerlijk en oprecht, de fotoreading was supergoed, was er zelf van geschrokken hoeveel ze kon vertellen uit mijn verleden en mijn heden, ze doet echt haar job zeer goed en het is een topmadam! Bedankt lieve Gertie 😘
Ratna Sohilait
07-05-21 17:28:40
Gistermiddag kwam mijn fotoreading binnen en dat is best wel snel.
Dankjewel lieve Gertie voor de opheldering in mijn situatie. Wat jij kunt met je bijzonder gave is uniek.
Hoe je H en mijn persoontje kon beschrijven is verbluffend, wat zat jij goed op veel punten!
Jij kon zo goed in andermans energie zitten en uitleggen wat er zich afspeelde, wat betreft emoties en gevoelens!
Ongelooflijk, wat jij allemaal doorkrijgt en tot de kleinste details weet je accuraat te beschrijven!
Ik ervaar je als eerlijk, kundig en zeer helder in je uitleg!
Bovenal ben je een integer, warm/lieve vrouw.
Kortom, naar volle tevredenheid en zeer onder de indruk!
Absoluut een aanrader voor een fotoreading bij Gertie.
Alsnog, dankjewel lieve Gertie... liefs Ratna😘😘❤️❤️
Stella Toonen
05-05-21 11:20:38
Lieve Gertie,

Ik heb onlangs 01-mei-2021 een foto reading gehad over/voor mijn viervoeter, wat is er met haar aan de hand?
Gertie omschreef precies het karakter van mijn viervoeter en waar haar nachtelijke gemiauw vandaan komt.
Mooie lieve woorden mogen ontvangen en Gertie had voor de nacht rust gestuurd naar mijn viervoeter...... We hebben allemaal heerlijk geslapen zonder 's nachts wakker te worden door het gemiauw....heel fijn en bijzonder, een reading is ook echt een aanrader en ik kom zeker nog een keer!

Dankjewel Gertie, namaste
Krouwel
01-12-20 18:55:06
Dikke knuffels van mij!! 💋💋💋
Tonen: 5  10   20