Gastenboek

48 berichten op 5 pagina's
Marianne De Vlam
12-05-22 05:38:24
Ik heb een fijne ontspanningsmassage gehad. Heerlijk even tot rust gekomen.

Na de massage hebben we nog fijn met elkaar gesproken.
Mila .
02-04-22 13:54:36
Hi Gertie. Wat een mooie gedetailleerde fotoreading. Alles klopte als een bus! Mocht ik in de nabije toekomst weer een reading willen dan kom ik zeker weer bij jou. Dankjewel voor de inzichten en mooie woorden. Zonnige groet Mila 🙏♥️
Lizzy
19-02-22 14:25:32
Ons hondje Denden is 9 maanden. Alhoewel hij vrolijk en speels is zien we ook een andere kant. Hij eet slecht en kan niet alleen zijn, loopt met je mee waar je ook bent. We hebben van alles geprobeerd dit te verhelpen zonder resultaat.
Na fotoreading nu 6 dagen geleden eet hij heel goed, kan momenten alleen zijn. Ik kan zelfs nu alleen naar de wc gaan. Voorheen zat Denden altijd naast me. Ook is hij nog speelser geworden en ondeugender. Heerlijk om te zien hoe hij door Gerties reading meer vertrouwen en rust heeft gekregen. Gertie dankjewel!!!
Ilse Hermens
10-02-22 22:05:14
Super ervaring met fotoreading!
Hartstikke bedankt
Bianca janssen
05-02-22 12:40:15
Gertie heeft voor ons een fotoreading gedaan van onze zoon.
Het is ongelofelijk hoe goed ze wist te vertellen/doorgeven hoe hij is en waar we
tegenaan lopen. Heel bijzonder en liefdevol! Eerder moeten doen, vaak ernaast
gezeten maar bij Gertie niet.

Dank je wel, Bianca
Hilde
25-01-22 12:31:51
Al vele jaren kom ik bij Gertie voor massage. Ik voel me altijd heel welkom, veilig, en er is aandacht voor hoe het op dat moment met me gaat.
Het grote verschil maakt ze op het vlak van liefdevolle aandacht. Gertie is gepassioneerd, masseert met heel haar hart, waarbij ze zich ook door haar intuïtie laat leiden. Zo krijgt mijn lichaam vanzelf op de juiste plek de aandacht die nodig is. Daarbij heelt haar liefdevolle overgave, en zo ontdoet ze mijn lichaam van veel spanning. Dat voelt heel goed, mijn lichaam komt er van tot rust. Ik kan het iedereen aanraden.

Bedankt voor dit mooie werk Gertie, veel succes, met zonnegroeten, Hilde
Ursela Ursela Ermens
25-12-21 10:38:34
Maandenlang was onze lieve viervoeter Djuke met wandelingen angstig en constant erg gespannen, ontspannen wandelen was er al een hele poos niet meer bij.
Na maanden van angst en spanning kunnen we sinds een week weer gewoon ontspannen wandelen met de hulp van Gertie. Zij zorgt weer voor rust en ontspanning bij onze lieve schat en wat een fijn gevoel geeft dat, ook aan ons als baasjes.
Lieve Gertie, dankjewel voor je hulp tot dusver, wij en Djuke zijn je erg dankbaar 💖🐾🍀🌹🙏
Ursela Ermens
14-12-21 17:12:43
Lieve Gertie, je hebt ons vorig jaar zo fijn geholpen bij het naderende afscheid van onze allerliefste schat Djago. Ik heb nu wederom contact met je gezocht voor onze andere lieverd Djuke. In dit geval gelukkig niet ivm een nadert afscheid maar ivm angstgedrag en je hebt ons wederom super fijn geholpen nieuwe inzichten gegeven en ook bevestiging gekregen van onze vermoedens.
Je bent een bijzondere vrouw, met een bijzondere gave!!
Heel erg bedankt voor alles.....🌸💖🌈⭐💫
Eline & paco Van der ligt
03-10-21 22:59:50
Zo knap hoe deze vrouw me hondje kan helpen eerst is ziek heeft last en na reading voelt die zich al meteen stuk beter en volgende dag is helemaal op geknapt tewel ik eerst dacht oei nee hij is ziek gaat lang duren dit is nie oke maar dankjewel gertie we zijn je echt zo dankbaar en blij dat er zon lieve vrouw bestaat 💞💞

Dikke knuffel van paco (straathondje griekeland )

Ook fijn dat nu weet wat mee gemaakt heeft want weet nu ook hoe ik hem zijn hulp kan geven en waar ik mee op moet leten dat die nie bang is als die moment voorbij komen
Marieke Jilisen
01-07-21 23:14:47
Lieve gertie bedankt voor je readings je helpt me er enorm mee txxxxx liefs marieke
Tonen: 5  10   20