Gastenboek

52 berichten op 6 pagina's
Marian Meelen
01-09-22 21:31:36
Ons hondje ,uit Griekenland en daarna eerst in een ander gezin ,waar hij weg moest vanwege een scheiding kreeg bij ons na ongeveer drie maanden veel problemen ,zoals ontstekingen ,niet meer met andere hondjes willen spelen ,lusteloos ,bijna de hele dag slapen.
Ik kreeg een tip van Eline,baasje van Paco ,neem eens contact op met Gertie Giezen,zij heeft mijn Paco ook geholpen.
Dat heb ik gedaan en hier ben ik geweldig blij mee, sinds deze week speelt Buddy weer met andere hondjes , daagt ons weer uit om te spelen , is weer actief en blij.
Het is weer een blij hondje.
Dank je wel Gertie ,ik ben je hier heel dankbaar voor en ik raad het iedereen aan om contact met je op te zoeken als er problemen zijn met een huisdier.
Groetjes Marian
Petra Van Hulten
04-08-22 22:42:00
Wat ben ik blij dat ik je heb mogen ontmoeten dit is zeker voor herhaling vatbaar ben blij dat je mijn kleinzoon helpt op afstand. Ik laat zeker nog wat horen van hem .
Een aanrader voor iedereen .
Dank je wel
Marijn Reuters
02-08-22 09:38:30
Ik heb gister een heerlijke ontspanings massage gehad van Gertie een aan rader voor iedereen
Maaike
20-05-22 15:01:51
Jeetje Gertie,.. vanmorgen na een slechte nacht opgestaan met heel veel pijn in mijn schouder. snel op zoek gegaan naar een massage in de buurt en bij jou uitgekomen. vanwege de supercell die deze middag over Brabant zou komen was je voorzichtig met afspraken, gelukkig woon in dichtbij en gaf je aan nog wel plek voor mij te hebben. Wat een ongelooflijk fijne en prettige massage. De pijn is zoveel minder, maar daarnaast mijn benen: tijden lang veel spanning door de fibromyalgie, eigenlijk zonder dat ik er erg in had daar zoveel last van te hebben, voelde ik mij na de massage compleet ontspannen. tintelende benen en voeten, heerlijk ontspannen en opgelucht. Je nam de tijd en voelde precies aan wat er nodig was. Ook nog een fijne reading van je gekregen die, terwijl we elkaar net hadden ontmoet, heel erg klopte. Met een zalig gevoel naar huis gereden en precies, alsof het zo had moeten zijn, voor de regen begon weer thuis. Ontzettend bedankt, ik kom zeker snel weer bij je terug! Wat ben je een fijn, warm en prettig mens! dankjewel.
Tot snel en liefs, Maaike
Marianne De Vlam
12-05-22 05:38:24
Ik heb een fijne ontspanningsmassage gehad. Heerlijk even tot rust gekomen.

Na de massage hebben we nog fijn met elkaar gesproken.
Mila .
02-04-22 13:54:36
Hi Gertie. Wat een mooie gedetailleerde fotoreading. Alles klopte als een bus! Mocht ik in de nabije toekomst weer een reading willen dan kom ik zeker weer bij jou. Dankjewel voor de inzichten en mooie woorden. Zonnige groet Mila 🙏♥️
Lizzy
19-02-22 14:25:32
Ons hondje Denden is 9 maanden. Alhoewel hij vrolijk en speels is zien we ook een andere kant. Hij eet slecht en kan niet alleen zijn, loopt met je mee waar je ook bent. We hebben van alles geprobeerd dit te verhelpen zonder resultaat.
Na fotoreading nu 6 dagen geleden eet hij heel goed, kan momenten alleen zijn. Ik kan zelfs nu alleen naar de wc gaan. Voorheen zat Denden altijd naast me. Ook is hij nog speelser geworden en ondeugender. Heerlijk om te zien hoe hij door Gerties reading meer vertrouwen en rust heeft gekregen. Gertie dankjewel!!!
Ilse Hermens
10-02-22 22:05:14
Super ervaring met fotoreading!
Hartstikke bedankt
Bianca janssen
05-02-22 12:40:15
Gertie heeft voor ons een fotoreading gedaan van onze zoon.
Het is ongelofelijk hoe goed ze wist te vertellen/doorgeven hoe hij is en waar we
tegenaan lopen. Heel bijzonder en liefdevol! Eerder moeten doen, vaak ernaast
gezeten maar bij Gertie niet.

Dank je wel, Bianca
Hilde
25-01-22 12:31:51
Al vele jaren kom ik bij Gertie voor massage. Ik voel me altijd heel welkom, veilig, en er is aandacht voor hoe het op dat moment met me gaat.
Het grote verschil maakt ze op het vlak van liefdevolle aandacht. Gertie is gepassioneerd, masseert met heel haar hart, waarbij ze zich ook door haar intuïtie laat leiden. Zo krijgt mijn lichaam vanzelf op de juiste plek de aandacht die nodig is. Daarbij heelt haar liefdevolle overgave, en zo ontdoet ze mijn lichaam van veel spanning. Dat voelt heel goed, mijn lichaam komt er van tot rust. Ik kan het iedereen aanraden.

Bedankt voor dit mooie werk Gertie, veel succes, met zonnegroeten, Hilde
Tonen: 5  10   20