Gastenboek

51 berichten op 11 pagina's
Petra Van Hulten
04-08-22 22:42:00
Wat ben ik blij dat ik je heb mogen ontmoeten dit is zeker voor herhaling vatbaar ben blij dat je mijn kleinzoon helpt op afstand. Ik laat zeker nog wat horen van hem .
Een aanrader voor iedereen .
Dank je wel
Marijn Reuters
02-08-22 09:38:30
Ik heb gister een heerlijke ontspanings massage gehad van Gertie een aan rader voor iedereen
Maaike
20-05-22 15:01:51
Jeetje Gertie,.. vanmorgen na een slechte nacht opgestaan met heel veel pijn in mijn schouder. snel op zoek gegaan naar een massage in de buurt en bij jou uitgekomen. vanwege de supercell die deze middag over Brabant zou komen was je voorzichtig met afspraken, gelukkig woon in dichtbij en gaf je aan nog wel plek voor mij te hebben. Wat een ongelooflijk fijne en prettige massage. De pijn is zoveel minder, maar daarnaast mijn benen: tijden lang veel spanning door de fibromyalgie, eigenlijk zonder dat ik er erg in had daar zoveel last van te hebben, voelde ik mij na de massage compleet ontspannen. tintelende benen en voeten, heerlijk ontspannen en opgelucht. Je nam de tijd en voelde precies aan wat er nodig was. Ook nog een fijne reading van je gekregen die, terwijl we elkaar net hadden ontmoet, heel erg klopte. Met een zalig gevoel naar huis gereden en precies, alsof het zo had moeten zijn, voor de regen begon weer thuis. Ontzettend bedankt, ik kom zeker snel weer bij je terug! Wat ben je een fijn, warm en prettig mens! dankjewel.
Tot snel en liefs, Maaike
Marianne De Vlam
12-05-22 05:38:24
Ik heb een fijne ontspanningsmassage gehad. Heerlijk even tot rust gekomen.

Na de massage hebben we nog fijn met elkaar gesproken.
Mila .
02-04-22 13:54:36
Hi Gertie. Wat een mooie gedetailleerde fotoreading. Alles klopte als een bus! Mocht ik in de nabije toekomst weer een reading willen dan kom ik zeker weer bij jou. Dankjewel voor de inzichten en mooie woorden. Zonnige groet Mila 🙏♥️
Tonen: 5  10   20