Gastenboek

52 berichten op 11 pagina's
Marian Meelen
01-09-22 21:31:36
Ons hondje ,uit Griekenland en daarna eerst in een ander gezin ,waar hij weg moest vanwege een scheiding kreeg bij ons na ongeveer drie maanden veel problemen ,zoals ontstekingen ,niet meer met andere hondjes willen spelen ,lusteloos ,bijna de hele dag slapen.
Ik kreeg een tip van Eline,baasje van Paco ,neem eens contact op met Gertie Giezen,zij heeft mijn Paco ook geholpen.
Dat heb ik gedaan en hier ben ik geweldig blij mee, sinds deze week speelt Buddy weer met andere hondjes , daagt ons weer uit om te spelen , is weer actief en blij.
Het is weer een blij hondje.
Dank je wel Gertie ,ik ben je hier heel dankbaar voor en ik raad het iedereen aan om contact met je op te zoeken als er problemen zijn met een huisdier.
Groetjes Marian
Petra Van Hulten
04-08-22 22:42:00
Wat ben ik blij dat ik je heb mogen ontmoeten dit is zeker voor herhaling vatbaar ben blij dat je mijn kleinzoon helpt op afstand. Ik laat zeker nog wat horen van hem .
Een aanrader voor iedereen .
Dank je wel
Marijn Reuters
02-08-22 09:38:30
Ik heb gister een heerlijke ontspanings massage gehad van Gertie een aan rader voor iedereen
Maaike
20-05-22 15:01:51
Jeetje Gertie,.. vanmorgen na een slechte nacht opgestaan met heel veel pijn in mijn schouder. snel op zoek gegaan naar een massage in de buurt en bij jou uitgekomen. vanwege de supercell die deze middag over Brabant zou komen was je voorzichtig met afspraken, gelukkig woon in dichtbij en gaf je aan nog wel plek voor mij te hebben. Wat een ongelooflijk fijne en prettige massage. De pijn is zoveel minder, maar daarnaast mijn benen: tijden lang veel spanning door de fibromyalgie, eigenlijk zonder dat ik er erg in had daar zoveel last van te hebben, voelde ik mij na de massage compleet ontspannen. tintelende benen en voeten, heerlijk ontspannen en opgelucht. Je nam de tijd en voelde precies aan wat er nodig was. Ook nog een fijne reading van je gekregen die, terwijl we elkaar net hadden ontmoet, heel erg klopte. Met een zalig gevoel naar huis gereden en precies, alsof het zo had moeten zijn, voor de regen begon weer thuis. Ontzettend bedankt, ik kom zeker snel weer bij je terug! Wat ben je een fijn, warm en prettig mens! dankjewel.
Tot snel en liefs, Maaike
Marianne De Vlam
12-05-22 05:38:24
Ik heb een fijne ontspanningsmassage gehad. Heerlijk even tot rust gekomen.

Na de massage hebben we nog fijn met elkaar gesproken.
Tonen: 5  10   20